Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
STORE RISE ØL-SAFARI MAJ

St. Rise Øl-Safari

Ærø Bryggeri har i 2024 20 års jubilæum og det fejrer vi med det gode lokale øl og et tilbageblik til den gang, der blev etableret bryggeri i St. Rise.

Kom med til en ølsmagning på friland, hvor i med den friske landluft i næsen, guides gennem landsbyen og får historierne fra Store Rises velmarksdage og undervejs smager 6 forskellige øl fra Ærø Bryggeri.

Store Rise er en af øens største landsbyer og har gennem tiden været domineret af landbrug, men der har også været kro, flere købmandsforretninger, bager og selvfølgelig Rise Bryggeri, der bryggede hvidtøl til øens arbejdere.

I vil opleve en tur gennem landsbyen med gode fortællinger om alt det som har præget byen igennem det sidste århundrede og som på den ene eller den anden måde relaterer sig til bryggeriet før og nu.

Hvad er inkluderet?

Smagning af 6 øl fra Ærø Bryggeri

Ca. 2 timers guide igennem St. Rise

Mulighed for tilkøb af frokostsandwich

Praktisk information
  • Guidesproget er dansk
  • Klæd dig efter vejret, vi er udendørs på næsten hele turen
  • Turen er ikke egnet for gangbesværede
  • Ved færre end 6 tilmeldte forbeholder vi os ret til at aflyse og i vil få pengene retur
  • Du skal være mindst 18 år for at deltage
Cover image
Om Ærø Bryggeri

Ærø Bryggeri – Aeroe Brewery A/S – er et håndbryggeri, der ser det som sin mission at være med til at forædle ølkulturen i Danmark.

Ærø bryggeri ligger smukt i landsbyen Store Rise, midt på Ærø i Det Sydfynske Øhav. Ærø Bryggeri blev oprindeligt etableret i 1926 i de nu historiske bygninger der blev opført som mejeri tilbage i 1880. Efter skiftet fra mælk til humle fortsatte ølbrygningen helt frem til 1962, hvor Ærø Bryggeri tappede sin sidste øl. Først i 2004 genåbnede bryggeriet som aktieselskab og satte dermed Ærø tilbage på Danmarkskortet med sit gode velsmagende øl

Men kvalitet er også den måde, hvorpå Ærø Bryggeri indgår som virksomhed i lokalsamfundet Ærø. Vi mener nemlig, at en virksomhed har et stort lokalansvar, og derfor er det os magtpåliggende at bidrage til den kontekst, vi er del af. Hvis det går godt for Ærø, så går det godt for Ærø Bryggeri

Ærø BryggeriVandværksvej 55970 Ærøskøbing
jb@aeroebryggeri.dk+45 62 52 11 32
© 2024 Ærø Bryggeri
Fra 225 kr./person
Company logo
Fra 225 kr./person